Tuesday, 13 May 2014

// // Leave a Comment

Shaklee Bantu Atasi Masalah Sembelit Wanita Hamil Dan Berpantang

Alhamdulillah, ramai ibu-ibu yang hamil dan berpantang telah bebas dari masalah sembelit berkat ikhtiar dengan Shaklee. Saya sendiri mempunyai pengalaman sukar membuang air besar ketika hamil dan berpantang sehingga terpaksa menahan kesakitan. Jadi saya memahami perasaan mereka yang mengalaminya.

Shaklee Bantu Atasi Masalah Sembelit Wanita Hamil Dan Berpantang


Sebelum itu saya minta maaf jika perkongsian ini membuatkan anda jijik, tetapi ini lah yang berlaku kepada mereka yang sembelit sehingga mendapat buasir. Saya pasti ramai ibu hamil dan berpantang yang menghadapi masalah sukar membuang air besar sehingga terpaksa meneran teruk ketika membuang air besar. 

Shaklee Bantu Atasi Masalah Sembelit Wanita Hamil Dan Berpantang

Ada yang lebih parah, disebabkan terlalu meneran, sampaikan terkeluar dubur. Masih saya ingat teman baik saya mengalami sembelit sehingga terkeluar duburnya dan menyebabkan buasir. Masalahnya, ramai yang malu untuk berjumpa doktor. Dari sembelit biasa yang masih boleh dirawat, tetapi disebabkan malu. Sembelit bertukar kepada buasir. Kan teruk begitu, dah parah baru nak jumpa doktor. Kalau sampai terkena buasir kan lebih malu.

Shaklee Bantu Atasi Masalah Sembelit Wanita Hamil Dan Berpantang


Ada yang lebih teruk, disababkan terpaksa duduk senget dan buasir itu pula berdarah, lalu mengakibatkan ibu hamil mengalami tekanan darah rendah yang membawa kepada masalah tumpah darah yang mengakibatkan kematian ibu.

Ramai ibu-ibu yang mempunyai masalah yang menyedihkan ini telah dapat dibantu dengan vitamin Shaklee. Mereka kini duduk dengan senyum dan semua urusan tandas selesai dengan selesa dan mudah. Tiada lagi trauma untuk membuang air besar. 

Vitamin Shaklee membantu :
  • pembersihan najis yang tersekat dan terkumpul
  • meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersimpan atau tersekat lama dalam tubuh kita
  • membantu masalah sembelit
  • melembutkan najis
  • tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi

Shaklee Bantu Atasi Masalah Sembelit Wanita Hamil Dan BerpantangKami sebagai pengedar Shaklee terbaik, sedia membantu masalah anda. Kami ingin anda melaui tempoh kehamilan dan berpantang dengan tenang dan gembira. 

Sekiranya anda adalah ibui hamil dan ibu yang sedang berpantang yang ingin mengatasi masalah ini, bolehlah menghubungi kami untuk mendapatkan khidmat perkongsian kepakaran kami. InshaAllah kami akan kongsikan rahsia bagaimana ibu yang telah menghadapi masalah sembelit berjaya bebas dari sembelit dan buasir.0 comments:

Post a Comment