// // Leave a Comment

Pengedar Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pengunjung Dazzling Deeja yang saya kasihi sekalian.

Dazzling Deeja merupakan pakar dalam menyelesaikan masalah-masalah ibu dalam berpatang. Selain kami juga membantu mengatasi masalah kesihatan tak kira siapa sahaja.

Dazzling Deeja merupakan pengedar Shaklee Ipoh yang membuat penghantaran ke seluruh kawasan di Ipoh dan membuat penghantaran ke seluruh kawasan di Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak melalui Pos Laju. COD ke kawasan yang berhampiran saya, iaitu sekitar Ipoh, tidak akan dikenakan bayaran penghantaran kecuali kawasan yang jauh dari saya di Ipoh.

Pengedar Shaklee Ipoh

Kami merupakan Pengedar Shaklee yang berkaliber dimana khidmat nasihat dan konsultasi percuma esklusif hanya untuk pelanggan kami sahaja. Cara makan vitamin Shaklee hanya akan diberitahu setelah anda menjadi pelanggan Dazzling Deeja. Kami merupakan pakar dalam Set Bersalin Shaklee, Set Penyusuan, Set Mengandung, Set Kesuburan dan Set Kurus

Kami merupakan Pengedar Shaklee yang bersedia membantu menangani permasalahan anda ketika berpantang dan boleh ditanya terus kepada kami. Kami juga bersedia membantu anda dalam masalah penyususan melalui khidmat nasihat dan tunjuk ajar cara dan teknik yang betul dalam menjayakan penyusuan susu ibu.

Jika anda ingin menjadi sebahagian dari kami dan ingin daftar ahli Shaklee serta menjadi pengedar Shaklee bersama kumpulan Jutawan Shaklee, klik sini.Kepuasan anda menjadi keutamaan kami. Hubungi saya- sms,whatapps ke 017 6939 107.


Pengedar Shaklee

0 comments:

Post a Comment