Friday, 17 January 2014

// // Leave a Comment

CoQ Health Plus Shaklee - Tingkat Kesuburan, Jantung Sihat, Awet Muda

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni kita nak cerita tentang CoQ Health Plus Shaklee

Pasti ramai yang tertanya-tanya apakah itu CoQ10 atau Coenzim Q10


CoQ10 merupakan nutrien semulajadi yang larut lemak dan terdapat di semua sel badan. CoQ10 merupakan sumber tenaga sel-sel badan. CoQ10 dihasilkan di mitokondria dan banyak ditemui di organ yang banyak menggunakn tenaga seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas.


CoQ10 Shaklee
Apabila umur semakin meningkat, tahap CoQ10 dalam sel semakin berkurang. Selain itu terdapat faktor lain yang menyumbang kepada pengurangan Coq10. Pengambilan ubat seperti Statin yang digunakan untuk mengurangkan kolestrol boleh menurunkan paras CoQ10. 


CoQ10 juga boleh didapati dalam makanan seharian kita seperti daging dan makanan laut. Ia juga boleh dihasilkan di makmal di mana Shaklee telah berjaya menghasilkan CoQ Health Plus Shaklee yang telah diuji selamat dan berkesan.

CoQ10 Shaklee

CoQ Health Plus Shaklee sangat baik untuk kesihatan jantung kerana jantung memerlukan banyak tenaga untuk berfungsi dengan baik. CoQ10 banyak ditemui di jantung. Jantung juga termasuk dalam sistem peredaran darah dimana CoQ10 membantu membaiki sistem peredaran. 

Ekstrak teh hijau dapat mencegah darah beku seterusnya melancarkan peredaran darah. CoQ10 melindungi arteri terhadap pengoksidaan LDL (Kolestrol jahat), setrusnya dapat mengawal tahap kolestrol. Selain itu ia membantu menghilangkan sakit dada dan semput yang berkait dengan masalah jantung.

CoQ10 Shaklee

CoQ Health Plus juga dapat meningkatkan kesuburan. CoQ10 membantu memekatkan air mani dan Vitamin E yang terkandung dalam CoQ Health Plus dapat meningkatkan bilangan sperma. Keadaan ini membantu pasangangan yang mempunyai masalah kesuburan untuk memperolehi zuriat.

Vitamin E dapat meningkatkan kesuburan wanita dimana dapat menghalang keguguran. Dos pengambilan CoQ10 Health Plus perlu atau wajib betul dan tepat untuk mendapatkan keputusan yang menggembirakan. 

Dapatkan dari kami, kerana telah ramai yang berjaya mengandung setelah mengambil Set Kesuburan Shaklee dari kami. Dengan bantuan cara makan yang betul dan dos supplemen yang tepat.


CoQ10 Shaklee  
Testimoni Set Kesuburan Yang Mengandungi CoQ Health Plus Shaklee


CoQ Health Plus Shaklee mendandungi ekstrak teh hijau yang memang terkenal sebagai agen antipenuaan. Seseorang yang bertenaga dan sihat akan kelihatan lebih muda dari usianya. CoQ Health Plus adalah pilihan yang tepat dan terbaik untuk anda lebih bertenga, lebih sihat, lebih muda dan lebih subur.

Hubungi saya untuk keterangan lanjut dan dapatkan konsultasi esklusif hanya untuk pembeli Dazzlind Deeja sahaja 0176939107.0 comments:

Post a Comment